KA SE DOGAJA?

STRAST, DOJENČEK IN ROMPOPOM, Vid Valič v avtorski stand-up komediji

29.06.2023 | Pišek bar

OPIS

Po več kot letu dni premora, smo za vas spet pripravili stand up večere, kjer boste lahko razmigali svoje smejalne mišice. 
V četrtek, 29.6.2023 ob 21. uri, nas bo s svojo avtorsko stand up komedijo obiskal eden in edini Vid Valič. 
Kaj bomo gledali? 
Vid Valič si je vedno želel otroka, vendar ne kar nekega otroka, temveč prav tega, ki ga je dobil sedaj. Zato je tudi čakal tako dolgo, ker je moral pripraviti vse za njen prihod. Predvsem svoje mentalno stanje, saj ga je čakal šok, da ne bo mogel več ponočevati ali spati 8 do 9 ur v kosu. Pri tem mu je seveda pomagala korona, ki mu je omogočila dopust, ki ga ni želel, zato da je imel prosti čas, ki ga ni potreboval, da je lahko načrtoval svojo prihodnost, ki je ni pričakoval. V svoji novi predstavi bo Vid ugotavljal, kaj imajo skupnega politiki in dojenčki. Kako so lahko ženske tako močne, ko morajo biti, in tako krhke, ko moški tega nočemo. Kako izbereš ime za svojo hčerko, če te preveč ženskih imen spomni na bivše avanturice, in še mnogo več.
»Strast, dojenček in rompompom« je komedija, ob kateri se boste vsi spomnili na lepe trenutke iz otroštva, starševstva (tudi, če še niste starši), obdobja korone in seksa pred, med in po nosečnost
CENA VSTOPNICE: 16 EUR
Vstopnice so na voljo v Pišek baru in na Eventim prodajnih mestih do zapolnjenosti vseh razpoložljivih mest.
Lahko pa svojo naročite TUKAJ
In ne pozabite, smeh je pol zdravja. 🥲💪

Čas in lokacija

29.06.2023, 21Pišek bar

STRAST, DOJENČEK IN ROMPOPOM, Vid Valič v avtorski stand-up komediji

Pridruži se naši mail listi

Če želite ostati v stiku in kot prvi izvedeti za naše novice in dogodke, se prijavite na naše glasilo. Kadar koli se lahko odjavite s klikom na odjavo na glasilo.

Sofinanciranje