KA SE DOGAJA?

STAND UP VEČER PR'PIŠEK: GAŠPER BERGANT&ROK ŠKRLEP&ALEN BORIŠEK

27.07.2023 | Pišek bar

OPIS

Nadaljujemo s poletno sezono smeha pr'Pišek.
Na tokratnem stand up nastopu vas bodo zabavali kar trije humoristi, ki bodo poskrbeli, da vam bodo tekle solze po licih (zaradi smeha, da ne bo pomote).
Gašper pravi, da medtem ko mestne srajce iščejo bejbike v miničih, on išče ženske v firtohih. Razneži se ob pogledu na gozdnega jereba in cvet planike, a naj vas njegova romantična plat ne zavede, saj je na odru neusmiljen in ne izbira svojih »žrtev«. Slišali smo govoriti, da se včasih ljudje ne morejo odločiti ali bi ga pretepli ali bi se mu smejali, vendar je do sedaj zmeraj prevagalo slednje.

Rok je potepuška duša, ki vas bo tudi v teh časih, ko gremo že na Hrvaško s cmokom v grlu, peljal daleč. Z njim se odpravite na pota mnogih brezpotij. Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak.

Alen, ljubitelj črnega humorja. Je mnenja, da je lepo in veselo smešno že samo po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Temne teme so namreč pogosto temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje.
Se vidimo v četrtek, 21.7.2023 ob 21. uri!*

Cena vstopnice: 12 EUR, na dan dogodka 15 EUR.

Na voljo so pri nas v Pišek baru in vseh Eventim prodajnih mestih ali na njihovi spletni strani.
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje! Na stand-up večerih Pr' Pišek se vsi smejemo!

Čas in lokacija

27.07.2023, 21Pišek bar

STAND UP VEČER PR'PIŠEK: GAŠPER BERGANT&ROK ŠKRLEP&ALEN BORIŠEK

Pridruži se naši mail listi

Če želite ostati v stiku in kot prvi izvedeti za naše novice in dogodke, se prijavite na naše glasilo. Kadar koli se lahko odjavite s klikom na odjavo na glasilo.

Sofinanciranje